Annons
Annons

Søs tipsar: Saker att göra när du har tråkigt!

Här bjuder jag på en lista över saker som du kan hitta på när du har tråkigt!

HEMMASPA – Sätt på lite mysig musik, tänd lite ljus och sätt igång med ditt lilla hemma spa. Själv brukar jag blanda ihop egna ansiktsmasker, hårinpackningar och peelings. Men man kan ju även fixa handbad, måla naglarna och smörja in sig i en massa krämer. Kan vara både välbehövt och skönt att ha en liten “ta hand om sig själv dag” ibland.

FILMMARATON – Spring till närmaste video butik och hyr en massa bra filmer! Kanske vill du köra något tema? Som skräckfilms maraton, tjejfilms maraton osv? Sedan kan du alltid baka ihop något gott att äta till filmerna!

PIFFA UPP DINA KLÄDER – Har du en t-shirt som du sällan använder för att den är för stor? Eller ett par byxor som är lite tråkiga? Fram med saxar, nitar, glitter, knappar, ja allt du hittar och gå loss! Snart är kläderna som nya!

BLOGGBOMBA – Har du en blogg och du inte har något för dig så är ju ett väldigt enkelt och kul alternativ att fylla på bloggen med en massa nya och roliga inlägg! Dagens outfit, skönhetstips, videobloggar, önskeoutfits osv 😉

GÖR OM DITT RUM! – Vill du ha lite förändring i ditt sovrum, så kan du ju alltid höra med dina föräldrar om de har saker som står oanvända som du får lov att ta! Tex en gammal spegel att ställa upp i rummet? Eller några roliga bilder på dig när du var liten, som du kan rama in och sätta upp, eller kanske en stor kläd hängare där du kan hänga upp alla dina favorit plagg?

PHOTO SHOOT Dra med dig några vänner ut på en fotorunda och fota allt som ni ser! Parkbänkar, läskburkar, varandra, ja allt!

Av Søs Grytli

Pin It on Pinterest