Annons
Annons

Vill du ha ett proffsigare flöde på Instagram?

Se hit! Vi listar 7 gratis fotoappar som förvandlar ditt instaflöde till #GOALS på nolltid!

1. 
VILKEN? VSCO
FRÅN: Visual Supply Company
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: VSCO, eller VSCO Cam som den även kallas, är ett grymt alternativ till mobilens medföljda kamera-app. Massor av snygga filter som ger ett proffsigt intryck.

2.
VILKEN? Giant Square
FRÅN: John Erik Andersen
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Den här genialiska appen ger dig möjligheten att göra en enda stor bild på din profilsida. Bilden delas helt enkelt upp i flera mindre bilder som ett pussel. Riktigt snyggt!

3.
VILKEN? Pic Stitch
FRÅN: Big Blue Clip
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: En smidig kollage-app med mängder av layouter och filtereffekter. Lite 2-in-1 skulle man kunna säga!

4.
VILKEN? Phonto
FRÅN: youthhr
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Phonto är vår favvoapp för att lägga text på bild. Det finns 400(!) typsnitt och man kan redigera texten på mängder av olika sätt.

5.
VILKEN? Insta Full Size
FRÅN: Rego Korosi
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Låter oss dela hela bilder utan att det ser skumt ut i flödet. Bilder som inte är fyrkanter kan ju vissa gånger få en knasig minatyrbild. No more! Här finns kreativa lösningar.

6.
VILKEN? Instant Blend
FRÅN: Applause PTY LTD
FINNS PÅ: App Store
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Fixar snygga bilder med dubbelexponering. Alltså att två bilder smälter samman till en. Det finns dessutom flera riktigt läckra filter att leka med!

7.
VILKEN? ElementFX
FRÅN: Consonance Group
FINNS PÅ: App Store
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Om man bara vill pimpa sina bilder med specialeffekter som blixtar, färgklickar och liknande så är den här appen perfekt. Du kan kombinera flera olika effektlager!

Annons
Annons

Pin It on Pinterest