Annons
Annons

Vill du ha ett proffsigare flöde på Instagram?

Se hit! Vi listar 7 gratis fotoappar som förvandlar ditt instaflöde till #GOALS på nolltid!

1. 
VILKEN? VSCO
FRÅN: Visual Supply Company
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: VSCO, eller VSCO Cam som den även kallas, är ett grymt alternativ till mobilens medföljda kamera-app. Massor av snygga filter som ger ett proffsigt intryck.

2.
VILKEN? Giant Square
FRÅN: John Erik Andersen
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Den här genialiska appen ger dig möjligheten att göra en enda stor bild på din profilsida. Bilden delas helt enkelt upp i flera mindre bilder som ett pussel. Riktigt snyggt!

3.
VILKEN? Pic Stitch
FRÅN: Big Blue Clip
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: En smidig kollage-app med mängder av layouter och filtereffekter. Lite 2-in-1 skulle man kunna säga!

4.
VILKEN? Phonto
FRÅN: youthhr
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Phonto är vår favvoapp för att lägga text på bild. Det finns 400(!) typsnitt och man kan redigera texten på mängder av olika sätt.

5.
VILKEN? Insta Full Size
FRÅN: Rego Korosi
FINNS PÅ: App Store och Google Play
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Låter oss dela hela bilder utan att det ser skumt ut i flödet. Bilder som inte är fyrkanter kan ju vissa gånger få en knasig minatyrbild. No more! Här finns kreativa lösningar.

6.
VILKEN? Instant Blend
FRÅN: Applause PTY LTD
FINNS PÅ: App Store
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Fixar snygga bilder med dubbelexponering. Alltså att två bilder smälter samman till en. Det finns dessutom flera riktigt läckra filter att leka med!

7.
VILKEN? ElementFX
FRÅN: Consonance Group
FINNS PÅ: App Store
DÄRFÖR GILLAR VI DEN: Om man bara vill pimpa sina bilder med specialeffekter som blixtar, färgklickar och liknande så är den här appen perfekt. Du kan kombinera flera olika effektlager!

Pin It on Pinterest