Annons
Annons

Efter en otroligt spännande finaldag med tolv otroligt duktiga artister utsågs fyra finalister som tävlade i två dueller.

Våra första finalister som gick vidare och tävlade i duell ett var inga mindre än, Alice Högbom och Eva Jumatate. I duell två fick vi se Tyra Ottosson och Isak Uddström.
Efter fyra riktigt starka och mycket bra framträdande skulle fyra bli två som skulle mötas i finalen. En jämn kamp där Eva Jumatate och Isak uddström tog hem finalplatserna med säker sång och underhållande framträdande!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Julia – tidningen för dig! (@tidningenjulia)


Motivering av årets Stjärnskott: Med en egen identitet och ett starkt uttryck som gör årets vinnare unik och personlig, i både sång och framträdande, är årets vinnare av Stjärnskott 2018 ISAK UDDSTRÖM med låten “Dusk Till Dawn”. 

Vi säger stort GRATTIS till fantastiska Isak Uddström från Piteå, årets vinnare av STJÄRNSKOTT 2018 och ett stort tack till samtliga medverkande finalister för en otroligt fin insats från allihop! Även ett stort tack till vår ständigt glittrande gästartist Hanna Ferm som bjöd på en riktig show under finalen.

Vi vill även rikta världens största tack till vår fantastiska konferencier Alma Dahlberg och vår musikansvarige Oscar Berander för en fantastisk sommar. Även ett stort tack till våra grymma gästartister som varit med under sommarens turné och så klart ett Stort TACK till alla medverkande stjärnskott och våra fina samarbetspartners Tidningen Julia, Världens Barn och Viking Line!

Pin It on Pinterest