Annons
Annons

I dag kan vi stolt meddela att 18-åriga Alma blir ny programledare för Stjärnskott 2018!

För tre år sedan vann hon artisttävlingen Stjärnskott, där första priset var en skivinspelning. Resultatet blev låten ”We better run”, skriven av Emil Gullhamn, Sebastian Hallifax och Dimitri Stassos.

– Jag har följt Alma och sett hennes utveckling som sångerska och artist sedan hon vann Stjärnskott för några år sedan, men jag har också sett en tjej som utvecklats mycket som människa och som tar en naturlig plats både på och vid sidan av scenen. Alma känns som ett väldigt spännande val som programledare för Stjärnskott och jag är övertygad om att hon kommer briljera med uppgiften, säger Tomas Lingman, ansvarig för Stjärnskott 2018.

Stjärnskott har anordnats i över 30 år och är Sveriges största artisttävling för barn och ungdomar. Turnén besöker flertalet orter runt om i Sverige i sommar, med stor final i Stockholm i september. Lingman & Co har arrangerat flertalet artisttävlingar genom åren och har på så sätt blivit en stark grund att stå på för många av de stora namn vi har inom musiksverige. Några av de artister som medverkat genom åren är bland annat Eric Saade, Zara Larsson, Molly Sandén, Lisa Ajax & Wiktoria. Bland de senaste vinnarna finns Idol-tvåan Hanna Ferm och Tousin Chiza, som senast gick till semifinal i TV4’s Talang. Tousin kommer även att vara gästartist under sommarens turné.

 

Mer information om Stjärnskott finns på www.stjärnskott.se

Pin It on Pinterest