Annons
Annons

Jag är jättekär i min brors kompis. Han är nästan det enda jag tänker på och jag kan inte få honom ur huvudet! Jag tycker att han …

… är väldigt snygg, snäll, trevlig och jag älskar hans röst.
Men nu är min fråga: Han är fyra år äldre än mig, alltså 17. Är det för stor åldersskillnad? Jag har känt honom typ hela mitt liv fast inte så där jätteväl. Men det känns som att han gillar mig också! Och nu till min andra fråga: Är det här tecken på att han gillar mig? Han frågade en gång om jag ville åka med på hans moped. Han tycker att jag är snygg, 10 från skala från 1 till 10. Hur ska jag visa att jag är kär i honom?

Tjej, 13 år

Svar: Detta låter som en drömförälskelse – och att han ger dig så mycket positiva tecken måste få det att pirra i din mage av lycka! Jag tycker nog kanske att åldersskillnaden kan vara lite stor, men det är inte omöjligt … Om en person på 17 blir ihop med en person på 13 krävs det att han tar hänsyn till din unga ålder och inte förväntar sig ett mer vuxet förhållande. Han är så pass mycket äldre än du att han till exempel skulle bryta mot lagen om han hade sex med dig. Men om han är inställd på att ta hänsyn till dig och att du får stå för sina dina egna åsikter och din ålder kan det så klart fungera. Du får försöka visa honom på liknande sätt att du är intresserad så märker du vad som händer. 

Hälsningar Skolsyster

Pin It on Pinterest