Annons
Annons

Vi har listat 10 romantiska filmer som är ett måste under nästa Netflix-maraton!

Är du svag för romantiska filmer måste du kolla in dessa!

1. SANDOR/IDA
Sandor och Ida får kontakt på en chat. Båda ljuger om sina liv. När Sandor en dag plötsligt dyker upp hos Ida vänds allting upp och ned.

2. NO STRINGS ATTACHED
Adam och Emma kommer överens om att ha en okomplicerad relation. Men det dröjer inte länge innan känslor blir inblandade och ställer till det för dem.

3. THE LAST SONG
Rebelliska tonåringen Ronnie ska spendera sommaren hos sin pappa som hon knappt känner. Men med tiden står det klart att det kommer bli en sommar att minnas.

4. STEP UP
Efter att ha dömts till samhällstjänst för vandalisering får Tyler städa på Maryland School of Arts. Här träffar han dansaren Nora som behöver en partner. Tyler får då chansen att släppa lös en dold talang.

5. LETTERS TO JULIET
Sophie reser till Verona, Italien där hon hittar ett gömt brev skrivet av en kvinna 1957. Sophie tar kontakt med kvinnan och beslutar sig för att hjälpa henne hitta sin ungdomskärlek.

6. ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING
Vi får stifta bekantskap med 14-åriga Georgia i England. I sin dagbok berättar hon om sitt liv, som kretsar kring killar, kyssar och katter.

7. MOULIN ROUGE
Poeten Christian faller handlöst för showartisten Satine som jobbar på klubben Moulin Rouge. Men Satine lever efter en enkel regel – bli aldrig förälskad.

8. STRANGER THAN FICTION
En berättarröst i Harolds huvud avslöjar att han är karaktär i en roman som ska sluta med hans död. Som om det inte vore komplicerat nog blir han kär i yrvädret Ana. Kan han ta kontroll över sitt liv?

9. LOVE WRECKED
Under ett oväder blir Jenny strandsatt på en ö med sin kändiscrush – rockartisten Jason . Hon upptäcker dock snart att de är på ön där resorten ligger, men ljuger för att få ensamtid med sin idol.

10. 50 FIRST DATES
Henry är rädd för att binda sig, men när han träffar Lucy känns allt rätt. Dagen efter första dejten har hon dock glömt vem han är, på grund av problem med korttidsminnet. Kan han vinna hennes hjärta igen, och igen, och igen?

Pin It on Pinterest