Annons:
Annons:
SENASTE:

Skolsyster

Skolsyster är till för dig som har frågor om kroppen, hälsa, känslor och andra saker som kan kännas bra att fråga just en skolsyster.


På den här sidan kan du skicka in dina egna frågor – helt anonymt, och få svar av en vuxen som kan mycket om de här sakerna. Du kan också söka bland frågor och svar som andra har skickat in, så du kanske kan få svar på saker du undrar utan att behöva skicka in en egen fråga.

Vi kan inte lova att alla får svar eftersom skolsyster bara kan svara på ett visst antal frågor varje dag, men hon gör sitt bästa för att hinna svara på så många frågor som möjligt. Du kan också vända dig till skolsystern på din skola eller någon annan vuxen du litar på med din fråga.

Dessa kategorier finns:

Kärlek
Kropp och pubertet
Hälsa
Familj och vänner


Några av de här kategorierna tar upp ämnen som riktar sig till tonåringar, och är inte menat för barn. Kom ihåg att det är du själv som avgör vilka kategorier du går in på och vad du letar efter.

Du behöver inte vara registrerad användare på tidningenjulia.se för att kunna skicka in en fråga eller söka bland de frågor som redan finns. Tjänsten är 100% anonym, även för dig som är inloggad.

Annons:
Annons:
Annons: