Forum

Tidningen Julias forum Ă€r đŸ˜Č. Men var inte 😭  för det! Du kan nĂ€mligen hĂ€nga med oss och alla andra hĂ€rliga Julia-lĂ€sare pĂ„ Facebook och Instagram istĂ€llet.

Vi ses!
/Julia-redaktionen

Julia pÄ Facebook

Drömmar om att enhörningar fanns pĂ„ riktigt, drömmar om att bli artist, drömmar om att kunna vara den man Ă€r till 100%, knasiga drömmar pĂ„ nĂ€tterna, drömrecept 
 Drömmar kan vara sĂ„Ă„Ă„ mycket och det har vi verkligen slagit fast i det hĂ€r sprillans fĂ€rska numret av Julia Stars: OH My Vlog!

Therese Lindgren bjussar pÄ ett drömsmoothie bowl-recept, Jimmie Star berÀttar för oss vad hans drömsminkvÀska innehÄller och vi har pratat med Keyyo som gjort succé, inte bara pÄ YouTube, utan ocksÄ i tv-rutan.

Vi har Àven tagit ett snack med Sabina Decirée för att ta reda pÄ om livet som kÀnd YouTuber Àr lika lyxigt som det verkar, och Thomas Sekelius har berÀttat allt för oss om livet innan och efter han slog igenom som YouTube-stjÀrna. Missa inte heller den öppna och viktiga intervjun vi gjort med Kaily Norell dÀr vi pratat om könsidentitet och att vÄga vara den man Àr.

I butik nu!
... Se merSe mindre

Carolina Lyckefors Gillar detta

Jennie ShacklefordNi Ă€r bĂ€st bĂ€st BÄST! đŸ™ŒđŸ»

16 timmar sedan   ·  1

1 svar

Avatar

Kommentera pÄ Facebook

Pin It on Pinterest